fbpx

Pemasaran Online 101
untuk Bisnes

Bagaimana Mencari Idea Perniagaan & Mendapatkan Pelanggan Pertama Anda

Adakah Idea Bisnes Anda Menjadi?

Pelajari bagaimana menguji keberkesanan idea bisnes anda

Pertanyaan-pertanyaan inilah yang membuat bakal-bakal pemilik bisnis berfikir dimalam hari: "Apakah idea bisnes saya akan berhasil? Apakah ada banyak pelanggan nanti? Bagaimana saya tahu mungkinkah ada idea yang lebih baik?"

Pemasaran Online 101 adalah kursus komprehensif yang memungkinkan anda mengembangkan idea bisnes, membuat kepastian, dan menentukan apakah idea itu layak untuk diteruskan. Ketahui cara untuk menguji sama ada ianya akan diminati untuk idea perniagaan anda atau tidak.

Semua idea bisnis perlu disahkan keberkesanannya, bahkan kursus online ini. Itulah sebabnya saya melancarkan Pemasaran Online 101 ke sejumlah ejen saya bermula pada tahun 2015 lagi. Mereka telah membantu membentuk isi kandungan kursus dengan menghasilkan jualan yang membanggakan. Sekarang, dengan bantuan mereka, Pemasaran Online 101 oleh CikguKB telah diuji, divalidasi, dan siap membantu anda mendapatkan idea bisnis anda!

Kursus Pemasaran Online 101 direka untuk kejayaan anda

Setiap bahagian dan seksyen kursus, dari jangka masa ke latihan, dirancang dengan teliti untuk memenuhi matlamat tersebut.

  • Panjang kursus: Kursus ini merangkumi tiga peringkat yang berbeza untuk membawa anda dari idea ke perniagaan. Lihat Kurikulum Kursus di bawah untuk garis panduan terperinci.
  • Item tindakan, termasuk sasaran penyelidikan khalayak, penglibatan rangkaian, dan prospek susulan.
  • Peluang tetap untuk memberikan maklum balas jujur tentang kursus ini.

Kevin Bray

Matrixo CEO & Founder

My day to day work requires me to be on top of business affairs worldwide. This is where the offices of Shuster & Shuster help me out.

Melina Matsoukas

DOBL Customer Manager

As a representative of the law offices of Simon Brinks, I get all my professional advice from Mr Shuster himself. What an inspiration!

Apa Yang Akan Anda Pelajari

Keberhasilan menjana pendapatan dengan perniagaan online

Sepanjang tiga peringkat yang berlainan, anda akan didedahkan dengan maklumat yang sangat terperinci mengenai apa yang diperlukan untuk:

  • Cari idea yang berfungsi untuk anda, walaupun anda tidak tahu di mana untuk bermula.
  • Tentukan dan ubah idea perniagaan anda supaya anda dapat bergerak ke hadapan dan menguji pilihan terbaik dan paling sesuai.
  • Membangun dan melaksanakan rancangan untuk menjangkau bakal-bakal pelanggan anda.
  • Buat saluran yang sesuai untuk mendapatkan prospek dan pra-jualan produk atau perkhidmatan anda. Matlamat saya adalah untuk membantu anda mendapatkan pelanggan pertama anda!

Adakah Kursus Ini Untuk Anda

Keberkesanan kepada perniagaan anda

Pemasaran Online 101 direka untuk mereka yang ingin memberi impak kepada dunia perniagaan mereka tetapi mungkin tidak mempunyai pengetahuan untuk membantu mereka mencapai matlamatnya.

Mungkin anda mempunyai idea untuk perniagaan atau produk, tetapi anda tidak pasti apa yang harus dilakukan seterusnya. Atau mungkin anda menghadapi masalah dengan idea di tempat pertama. Pemasaran Online 101 adalah kursus untuk membantu anda mengenal pasti dan mengesahkan idea anda, supaya anda boleh mula membina perniagaan yang berfungsi.

Kursus ini juga akan membantu anda dalam menggunakan halaman media sosial sebagai haluan pemasaran yang berkesan. Kursus ini juga memberikan meklumat bagaimanakah penyediaan bahan-bahan untuk diletakkan di media sosial dengan cara yang berkesan dan mengenai sasaran anda.

Kursus ini juga akan menekankan tindakan susulan yang perlu dilakukan bagi memastikan perniagaan anda tetap berlangsung selepas jualan pertama kepada pelanggan anda.

Kevin Bray

Matrixo CEO & Founder

My day to day work requires me to be on top of business affairs worldwide. This is where the offices of Shuster & Shuster help me out.

Melina Matsoukas

DOBL Customer Manager

As a representative of the law offices of Simon Brinks, I get all my professional advice from Mr Shuster himself. What an inspiration!

Jangan biarkan masa berlalu, bertindak sekarang

Jangan jatuh ke dalam perangkap untuk terlalu lama berfikir dalam membuat keputusan. Sebaliknya, tetapkan idea anda untuk diuji. Mengambil tindakan adalah guru terbaik anda, dan kursus Pemasaran Online 101 mempunyai rancangan tindakan yang anda perlukan untuk berjaya.

Dapatkan diskaun 20% jika mendaftar sebelum 25 Okt, 2018.
(Diskaun dikira secara automatik apabila mendaftar online)

Translate ยป
Enable Notifications    OK No thanks