fbpx

5 Tips untuk Memilih Saham Fotografi untuk Media Sosial Kempen Pemasaran – 123RF

Mencari untuk menonjol pada media sosial? Walaupun ada beberapa cara untuk melakukan jadi, seperti menyiarkan gambar kucing anda, kita punya sesuatu yang lebih baik, saham fotografi. Saham agensi mempunyai akses kepada setan kandungan, jadi membuat keputusan yang salah satu untuk digunakan untuk kempen media sosial anda boleh menjadi sakit. Untungnya, kita punya anda dilindungi.

1. Pemahaman sosial media demografi

aspek Yang paling penting yang berjaya media sosial kampanye pemasaran adalah untuk memahami perbedaan antara platform ini. Facebook telah berkembang ke platform berita, dengan jelas merayu ke arah kandungan video.

Twitter adalah sempurna untuk mencapai keluar untuk penonton yang lebih muda dengan aneh catatan, gambar-gambar dan salinan. Linkedin adalah B2B surga, jadi menjaga imej di sebelah profesional. Sementara itu, Instagram bersama-sama dengan Cara, adalah semata-mata visual berdasarkan platform, jadi gila di sini.

2. Berkaitan imej untuk anda sasaran

Sekali anda telah mempunyai idea yang jelas untuk platform ini, ia adalah masa untuk menyelam ke dalam memilih saham yang betul fotografi. Mengambil Instagram dan Cara untuk contoh. Bekas sasaran penonton yang lebih muda dan rayuan visual di sini adalah segala-galanya. Jadi gambar yang digunakan untuk menjadi kualitas tertinggi.

tambahan mata brownies dengan sasaran anda, memilih untuk tema tertentu, seperti cahaya atau bermusim. Begitu juga, Cara hebat untuk berseni imej, dengan wanita menjadi sasaran utama. Oleh itu, licik dan reka bentuk-berat catatan kerja yang terbaik.

3. Pasangan saham fotografi dengan anda menyalin

Ada dua aspek penting untuk berjaya media sosial kampanye pemasaran; anda menyalin dan gambar. Oleh itu, ketika memilih photo saham, memastikan imej memberi salinan kempen.

Satu kesilapan yang sama mempunyai imej dan menyalin kedua-dua memancing menuju arah yang berbeda. Satu lagi kemiringan licin mempunyai teks benar-benar dibayangi oleh imej yang hanya mempunyai terlalu banyak yang terjadi. Oleh itu, bijaksana pada pilihan anda untuk saham fotografi.

4. Pelengkap anda jenama suara dengan hak imej

Dengan asas disusun itu, ia adalah masa untuk besi keluar rincian halus. Pemahaman anda jenama suara adalah sebuah keharusan. Ia memberi anda satu identitas dan membolehkan syarikat anda untuk berdiri di media sosial. Dan cara terbaik untuk meningkatkan ini adalah untuk pasangan ini dengan saham foto. Mari kita lihat di dua bola sepak superstar dan jenama mereka mewakili.

Lalu Ronaldo dan Lionel Messi dua spesies yang berbeda. Bekas meleleh dengan kejantanan dan yang besar seks banding. Oleh itu, ini menjadi pertanda baik dengan dia model celana dalam untuk jenama seperti Armani. Sementara itu, ahli silap mata sedikit Messi adalah lebih dari satu bola sepak jenius, jadi dia tidak betul-betul menjadi pilihan yang terbaik untuk model sepasang mewah briefs. Ketika atlet ini tidak betul-betul saham fotografi, mereka menggambarkan betapa pentingnya suara dan rayuan visual.

5. Pergi asli untuk media sosial kempen pemasaran

Jika kau belum menyadari, imej bermain aspek yang paling penting untuk jenama bercerita. Kuat dan yang paling penting, sahih gambar sering memberikan hasil yang terbaik. Jenama perlu untuk berdiri dengan nilai-nilai mereka dan menjaga mereka cerita-cerita.

Ada permintaan besar-besaran untuk keaslian di media hari ini. Jadi jangan mengambil Hollywood jalan dan kapur cerita anda. Dan tidak perlu anda mematuhi sosial stereotypes. Berani dan memiliki cerita anda.

Dengan ini tips di tangan, sekarang anda boleh memulakan anda kempen pemasaran media sosial. Selain itu, membaca tentang saham kita fotografi dan pemasaran kandungan panduan untuk meningkatkan anda kehadiran dalam talian.

This content was originally published here.

Translate »