fbpx

16 bulan disember adalah Digital Pemasaran Hari – Mari kita Merayakan! – #DMDay2018 [Dikemaskini Dengan Tuan Rumah Butir-Butir] – Media Sosial Tips Pemasaran

Pernahkah anda mendengar tentang Media Sosial Hari?

Bagaimana semua ini dimulai?

Pada tahun 2010, Warna, terkemuka syarikat media adalah yang pertama untuk begin #SocialMediaDay perayaan dan di seluruh dunia, semua pengikut Warna bergabung dalam perayaan istimewa pada 30 juni, itu semua bermula di hari ahad!

Telah melihat ini gambar di bawah, aku telah menjadi tuan rumah Sosial yang pertama Media acara Hari di Chennai pada 30 juni, 2010 dan kita telah dekat ke 50 peserta. Sejak itu, aku punya kerinduan untuk melakukan sesuatu yang bermakna di ruang ini.

banyak teras media sosial pengaruh kepada siapa saya dihubungkan hari ini adalah bagian yang sama bertemu, sebenarnya, saya pertama kali terjadi untuk bertemu CEO salah satu top jenama hari ini kerana kita bersama kepentingan dalam kuasa media sosial. Semangat kami untuk membawa tentang yang digital perubahan telah membawa kepada berjaya hubungan kerja.

Jadi, seperti yang anda boleh lihat, peluang yang dibawa oleh hosting acara itu adalah besar dan jika dilakukan dengan tujuan yang bertujuan untuk menyelesaikan masalah industri, ia menjadi lebih bermakna untuk tuan rumah, peserta dan negara sendiri. Ini juga banyak mendapat banyak perhatian media.

2018 telah penting dalam Digital Pemasaran domain, sebagai penonton, aku telah melihat peningkatan besar dalam perlu untuk pemasaran digital perkhidmatan, digital pemasaran program latihan dan digital pemasaran.

sebenarnya, ada lebih digital pemasaran pengaruh sekarang, daripada sebelumnya.

Sejak, yang digital pemasaran industri berkembang, dan ada banyak kepekaan, masyarakat administrator dan pemantau (Gaurav Gurbaxani, Snehal Chandak, Piyush Kukreja, Roshan Samuel, Deepak Kanakaraju dan Khyati Shah) daripada ‘Digital Pemasaran Pertanyaan dan Jawaban’ di Facebook fikir ia akan menjadi ideal untuk merayakan semangat Digital Pemasaran pada hari yang istimewa dan memutuskan hari ini adalah tanggal 16 December, 2018, jadi itu sebelum orang-orang untuk memecahkan mereka liburan, sebelum tahun berakhir dan tahun baru dimulai, mereka dapat memanjakan dalam beberapa konkrit digital pemasaran perbualan!

Dan ketika kita melancarkan idea di forum ini, kita akan melihat banyak orang-orang dari industri mendapatkan sama-sama senang.

terima Kasih untuk Tim Sosial Samosa untuk bergabung dengan liga!

Jadi apa agenda suka?

Nah, ini adalah pertama kali bertemu dan tuan rumah boleh rencana ini dalam cara berikut:

Persidangan: – orang bertemu, agenda ditetapkan dan 2-3 orang-orang membawa oleh perkongsian pemikiran mereka. Mereka berkongsi pendapat mereka sebagai speaker memimpin.

Dirancang Agenda: Speaker, panel dan tempat.

Boleh Ada Yang Mengenakan Penutup?

Ya, sampai ke Rs. 1000 boleh dikenakan untuk acara ini oleh tuan rumah yang pergi melalui kos acara (beberapa makanan, tuduhan gerbang pembayaran, promosi, dan lain-lain.)

di Sini adalah beberapa rincian tentang kejadian-kejadian yang berlaku di India:

#1. Chennai.

Satu lagi acara yang teratur di Taipei:

#12. Calicut, Kerala .

#14. Bangalore

#15. New Delhi

#16. Kejiranan

#17. Kejiranan/Kerala

#18. Ahemdabad

Jika anda ingin menjadi tuan rumah untuk mendapatkan berhubung dengan anda, anda bisa mengisi borang di bawah atau anda bisa hanya klik pada masing-masing link atau memberi panggilan untuk masing-masing orang-orang dan membuat tempat duduk anda. Kebanyakan mereka hanya terhad kerusi untuk Perjumpaan. Mari kita membuat acara ini benar-benar benar-benar besar.

5 cara lain anda bisa mengambil bahagian:

selagi kau bisa menjadi tuan rumah bertemu atau menjadi sebahagian daripada:

Jika anda ingin menjadi tuan rumah Digital Pemasaran Hari bertemu di bandar anda, jangan ragu untuk berbagi pemikiran anda dalam ruangan komen di bawah. Anda boleh berhubungan dengan beberapa tempatan digital pemasaran, rencana ini di bandar anda dan menjaga kita diberitahu di ruangan komen di bawah.

Mari kita merayakan semangat Digital Pemasaran!

This content was originally published here.

Translate »