fbpx

Enam dagang Tips untuk Letupan Penukaran – Codal

Ketika datang untuk berjalan yang berjaya kedai online, banyak penjual tempat yang besar fokus pada meningkatkan lalu lintas untuk menghasilkan lebih banyak jualan. Walaupun ini adalah penting, banyak penjual lupa yang menyediakan lancar di lokasi mencari pengalaman adalah hanya sebagai penting.

Karena terlepas dari apa yang industri kau di dalam, jika pelanggan anda tidak boleh mencari produk yang mereka cari mereka akan pergi ke tempat lain atau untuk pesaing laman web. Tapi di sisi lain, jika anda produk mudah untuk mencari dan mencari pengalaman menyakitkan, pelanggan anda akan terus membeli-belah dengan anda di masa depan. Untuk benar-benar memahami pengalaman pengguna laman web anda, atau anda dan cara-cara untuk memperbaiki ini, ia mungkin berbaloi untuk menyewa pengalaman pengguna perkhidmatan reka bentuk.

Tetapi, dengan menawarkan pembeli yang dinamis dan intuitif tapak mencari, anda tidak hanya akan dapat untuk menukar lebih pelayar ke pembeli, anda akan juga dapat meningkatkan penukaran dan jualan.

Untuk membantu anda memperbaiki situs anda mencari, kami telah menempatkan bersama-sama enam kuat dagang tips yang akan memaksimumkan tapak penukaran.

Memudahkan membeli-Belah Pengalaman

secepat yang berpotensi pelanggan membuat ini untuk anda web, hal pertama yang mereka akan membuat kesan pertama dan memutuskan apakah mereka ingin tinggal dan kedai di saat semata-mata. Anda ingin memiliki sebuah homepage yang mudah, bebas dari kekacauan dan hangat jumlah teks, tetap di jenama dan reka bentuk yang menarik.

contoh Yang baik mudah homepage adalah Nextopia pelanggan Yang Mengikat Bar: seperti yang anda boleh lihat, ini homepage ciri-ciri seorang pahlawan gambar yang jelas mengenal pasti apa syarikat menjual, salinan mudah, yang jelas panggilan untuk tindakan, mudah untuk mencari mencari bar, dan mudah untuk mengemudi kategori – produk yang menyebabkan lebih mudah pengalaman membeli-belah. Menyewa seorang PENGGUNA bentuk agensi akan membantu anda mencapai tujuan anda yang mudah dan lurus ke depan halaman utama.

Belajar dari Sebelumnya tingkah Laku

cara Yang baik untuk memprediksi perilaku pelawat tapak anda adalah untuk melihat sebelumnya nombor dan membeli-belah penanda aras dengan melihat anda tapak mencari laporan dan analisis. Ini akan memberikan anda ide apa yang promosi dan diskaun bekerja yang terbaik di masa lalu, anda yang paling popular barang-barang, apa barang-barang anda perlu untuk membawa lebih banyak, dan apa barang-barang untuk mendapatkan dalam stok.

Menggabungkan Live Chat

pelanggan Anda telah berhasil untuk penglihatan anda dengan niat membuat pembelian. Untuk memastikan mereka tidak pernah apa-apa pertanyaan atau kekhawatiran ketika melihat di laman anda, mempunyai sokongan hidup sistem dipasang ke situs anda. Pelanggan anda tidak akan meninggalkan perasaan terharu atau dengan pertanyaan yang belum terjawab tentang anda produk. Ini akan menampilkan akan datang berguna pada sibuk membeli-belah tempoh.

Pintar Tapak Mencari

Mencari alat seperti Nextopia itu Lengkap adalah tambahan yang bagus untuk e-dagang tapak seperti yang ia berfungsi dengan melengkapkan kata dalam kotak pencarian sementara jenis pelanggan dan menyediakan intuitif, relevan, dan kesilapan-toleran mencari cadangan. Auto lengkap juga boleh membantu mengesan dan betul kesalahan ejaan, serta panduan pengguna ke kanan produk terlepas dari apa pun kesalahan yang telah dibuat.

Mengambil Kesempatan dari ‘Tidak ada Hasil Ditemukan’ Halaman

Siapapun yang berbelanja online sebelum boleh membuktikan bahawa tidak ada yang lebih mengecewakan daripada mendarat di ‘Tidak ada Keputusan Menemukan’ halaman. Ketika ini terjadi, ia benar-benar berhenti penukaran jalan dan biasanya akan mengakibatkan pembeli meninggalkan tapak dan menuju ke lihat di laman web pesaing. Penjual boleh mengambil kesempatan ini skenario oleh mengoptimalkan mereka ‘Tidak ada Keputusan Menemukan’ halaman dengan membimbing pembeli untuk lebih berguna bahagian mereka web. Sebagai contoh, anda bisa mengirim anda pembeli untuk ‘Hubungi’ halaman atau untuk pendaratan halaman itu ciri-ciri popular barang-barang, dan produk-produk promosi.

Menggabungkan Sosial membeli-Belah

Jika satu hal yang pasti, media sosial sekarang memainkan peranan yang penting dalam kehidupan kita sehari-hari – terutamanya apabila ia datang untuk membeli-belah. Penjual sekarang harus mengambil kesempatan sosial membeli-belah dan menerapkan shoppable Instagram memberi makan ke mereka web seperti yang ia memberikan peluang besar untuk menukar lebih pelayar ke pembeli. Yang shoppable galeri, seperti yang dilihat di bawah, membolehkan pembeli untuk melibatkan diri dengan gambar-gambar yang ciri produk anda di digunakan dalam kehidupan sehari-hari oleh pelanggan setia anda.

Menguasai bagaimana untuk menukar online pelayar tidak datang mudah. Walaupun selepas ini hanya menyentuh enam cara untuk meningkatkan penukaran, anda telah diberi beberapa cadangan yang anda boleh ke pangkuan anda sendiri dagang penukaran strategi.

Ini artikel yang ditulis oleh Ainsley Smith, Koordinator Pemasaran di Nextopia. Nextopia menyediakan tapak mencari navigasi dan barangan penyelesaian untuk internet runcit.

Translate »