fbpx

Bagaimana Berjaya untuk Menjual Produk di Amazon: Tips untuk Pemula

Setiap begitu sering, peluang datang sekitar yang begitu baik, sulit untuk dilewatkan. Satu peluang itu adalah untuk menjual produk di Amazon.

Yang menarik untuk baru dan semasa dagang penjual adalah segera pahala mengetik ke dalam dagang juggernaut besar-besaran built-in aliran trafik pembeli. Di samping itu, penganalisis anggaran terdapat hampir 95 juta Amazon ahli Perdana seperti tulisan ini. Dengan menjaga ahli Perdana berpuas hati, Amazon telah dibina pengikut setia ulang pembeli.

Dan dengan Amazon yang menyatakan bahwa hampir 50% dari semua produk yang dijual di laman web mereka datang dari Pasar Penjual seperti anda dan saya, ia tidak heran penjual terus memanfaatkan kesempatan ini.

Dalam catatan ini, kami akan pergi ke atas cara terbaik untuk mula anda Amazon perniagaan, dan berbincang bagaimana untuk memanfaatkan platform untuk keuntungan maksimum potensi.

Memilih Anda Amazon Penjual Akaun

langkah pertama dalam mulai Amazon anda perniagaan adalah untuk mendaftar untuk Amazon Penjual Akaun. Ada dua rancangan untuk mempertimbangkan: Penjual Individu Akaun dan Penjual Profesional Akaun.

Penjual Individu Akaun biaya per unit bayaran setiap item yang dijual, sedangkan Profesional (Pro) Penjual Akaun mengenakan rata bulanan yuran, tidak kira beberapa unit yang dijual.

di Bawah, anda akan melihat ciri-ciri tambahan membuka Profesional Penjual Akaun:

Serius penjual tidak perlu ragu untuk membuka Pro Penjual akaun. Perniagaan ciri-ciri laporan, serta yang lain penjual faedah, membuat ini berbaloi pilihan untuk sesiapa sahaja yang ingin mengembangkan bisnis mereka.

Anda boleh pergi ke Amazon Penjual Pusat untuk mendaftar untuk yang baru penjual akaun.

langkah-Langkah yang Perlu untuk Menyediakan Anda Amazon Penjual Akaun

menubuhkan account baru anda akan mengambil masa kira-kira 10 menit untuk menyelesaikan. Anda akan perlu untuk perniagaan anda EIN di tangan, jika tidak, kau boleh mendaftar dengan sah Nombor Keselamatan Sosial.

Amazon akan meminta anda untuk menyelesaikan pendek cukai wawancara online. Ini dilakukan untuk Amazon cukai melaporkan tujuan.

Selepas menjawab tambahan penjual maklumat yang berkaitan soalan-soalan dan mengambil selidik pendek, anda akan telah selesai menubuhkan akaun anda. Tahniah! Kau resmi dapat memulai menjual di Amazon sekarang!

Memenuhi Pilihan: Diri Dipenuhi atau FBA

Berikutnya, anda akan perlu membuat keputusan sama ada anda mahu untuk diri memenuhi atau Amazon telah memenuhi pesanan pelanggan anda.

Pesanan yang diri dipenuhi masih bisa memberi manfaat dari rendah pos kadar menggunakan Amazon diluluskan pembawa. Ketika pelanggan pembelian barang anda, anda mempunyai keupayaan untuk mencetak pra-bayar pos label dari Amazon anda akaun. Jika tidak, anda bisa memilih untuk menggunakan pilihan anda sendiri pembawa dan pos label.

Ketika saya pertama kali mulai menjual di Amazon 9 tahun yang lalu, ini adalah satu-satunya pilihan yang ada untuk kita. Ini berarti aku harus pakej dan kapal keluar perintah individu pada saya sendiri, atau dengan pembantu kerana perniagaan saya mulai berkembang.

Amazon FBA, atau Memenuhi dengan Amazon, perkhidmatan yang ditawarkan untuk penjual mana Amazon gudang produk anda, kapal, dan mengendalikan semua pelanggan layanan dan kembali di pihak anda.

FBA program terbuka untuk semua penjual, sama ada anda pada individu atau profesional penjual akaun pelan. Jika anda memutuskan untuk menggunakan FBA perkhidmatan, anda akan memerlukan untuk menghantar saham item anda untuk Amazon gudang.

Note: Amazon FBA mengintegrasikan dengan anda Tema kedai! Anda tidak boleh menjual produk melalui anda Tema kedai dan Amazon telah memenuhi pesanan kepada pihak anda sebagai baik sebagai menyimpan semua barangnya dalam sync melalui anda Tema Dashboard.

<4h>Manfaat Menggunakan Amazon FBA

Dalam usaha untuk menambah FBA perkhidmatan kepada anda penjual akaun, anda akan memerlukan untuk mendaftar untuk yang pertama. Ini boleh dilakukan oleh mendaftar masuk ke penjual anda akaun dan pergi ke “Account Setting” tab. Di sana, anda akan dapat menghidupkan pilihan untuk FBA.

<4h>Formula Kemenangan: Profesional Penjual Akaun dengan FBA

Dalam rangka untuk mengambil keuntungan penuh manfaat penjual akaun dan memberikan diri anda memimpin awal, aku akan mengesyorkan mendaftar untuk Pro Penjual Akaun dengan FBA perkhidmatan. Ambil tekaan keluar dan memulai pada kaki kanan.

Note: Di lewat 2015 seperti Amazon mulai rolling keluar Penjual Dipenuhi Perdana (SFP). Ini membolehkan bebas Amazon penjual untuk memaparkan Perdana lencana ketika masih memenuhi pesanan dari kemudahan mereka sendiri. Untuk belajar lebih banyak tentang Penjual Dipenuhi Perdana, klik di sini.

Pemilihan Produk

Pasaran Amazon telah berkembang banyak dari asalnya permulaan sebagai sebuah buku pemborong laman ke kemudian semua-sekitar pengedar/re-penjual model. Kini, Amazon adalah yang berharga platform untuk bebas swasta jenama label.

Amazon terus roll keluar penjual ciri-ciri yang mendukung bebas swasta jenama label. Dengan itu dalam pikiran, produk yang ideal untuk menjual di Amazon adalah anda sendiri garis swasta label barang-barang bermerek. Beberapa penjual di Amazon menjual produk mereka melalui proses yang dikenali sebagai Runcit Arbitrase, bagaimanapun, Runcit Arbitrase ini bukan strategi yang boleh digunakan untuk membina sebuah jangka panjang, berskala perniagaan jadi menjual swasta label barang-barang bermerek masih yang paling disarankan laluan untuk mengambil.

Banyak penjual yang telah melompat pada kesempatan ini untuk melancarkan seluruh jenama seolah-olah semalaman. Penglihatan yang Amazon menawarkan untuk produk baru garis penjual yang tahu bagaimana untuk mengemudi platform adalah manfaat yang besar untuk menjual di Amazon.

Dan ketika menjual swasta label produk adalah komponen utama produk pilihan lain penting faktor pergi ke mencari menguntungkan produk untuk dijual. Saya turun percuma panduan sumber, aku detail 10 penting ciri-ciri mencari menguntungkan dan berskala swasta label produk untuk dijual di Amazon.

Tetapi salah satu yang terbesar kesalahan rookie untuk mengelakkan di semua biaya menjual produk tren hanya demi itu. Penjual yang baru sering terdorong ke swasta pelabelan produk yang menjual baik di Amazon Atas 100 Terbaik Penjual senarai. Mereka melihat produk yang menjual baik dan difahami pikir itu layak untuk masuk dan menangkap beberapa keuntungan untuk diri mereka sendiri.

model Ini bekerja dengan baik pada awal permulaan swasta label menjual di Amazon. Sekarang, ia adalah satu perangkap kematian dengan bangsa ke bawah pada penjual yang bisa menawarkan yang lebih baik harga untuk satu sama item.

Sumber Pembekal untuk Swasta Pelabelan

salah Satu yang paling ekonomi cara untuk menghasilkan pribadi label produk untuk sumber luar negara di China. Bayangkan adalah yang digunakan web yang menghubungkan pembekal yang di China ke seluruh dunia. Itu populer tapak pilihan bagi banyak Amazon swasta label penjual. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana untuk produk sumber dari Bayangkan selamat, periksa Panduan kita untuk Mencari Produk dari Bayangkan.

mencari Penjual untuk mencari produk di luar apa yang tersedia online, akan sering kali membuat sumber perjalanan ke China. Jika akan laluan ini terdengar menarik untuk anda, kemudian dua terbesar untuk menghadiri pameran adalah Canton dan Sumber Global Perdagangan Menunjukkan di Hong Kong. Jika anda ingin sumber swasta label produk dari pembekal maklumat berdekatan, lihat kami Swasta Label Pengeluar Direktori untuk mencari swasta label pembekal yang berdekatan dengan anda.

Tambah Produk Anda untuk Amazon Katalog

Sekali anda telah produk anda siap, anda akan perlu membuat satu produk baru senarai di Amazon katalog untuk senarai barang anda untuk dijual di laman web. Anda akan perlu untuk melakukan ini sejak kau menjual produk baru di bawah anda nama merek yang tidak pernah dijual di Amazon sebelumnya.

Ini boleh dilakukan melalui penjual anda dashboard. Dari “Inventori” tab, anda akan dapat akses ciri-ciri untuk menambah produk baru untuk katalog.

produk Ini senarai akan menjadi jualan halaman digunakan untuk menukar potensi anda pelanggan ke pelanggan yang membayar. Jadi, kita akan perlu untuk merancang untuk penukaran terbaik keputusan. Kita akan mulakan dengan produk tajuk.

<4h>Mewujudkan Amazon Tajuk Produk

Anda tajuk produk adalah salah satu yang tertinggi wajaran kawasan apabila ia datang untuk mengoptimalkan anda Amazon produk halaman.

di Sini adalah beberapa komponen yang baik Amazon produk title:

<4h>Mewujudkan Anda Amazon Imej Produk

Untuk apa-apa dagang perniagaan, setelah produk yang hebat imej akan terus meningkatkan peluang anda produk yang sedang dijual.

di Sini adalah beberapa komponen baik produk imej di Amazon:

Untuk editing imej produk anda, anda boleh menggunakan perkhidmatan seperti Fiverr atau Pixc atau mencuba anda sendiri mengedit foto kemahiran dengan Photoshop Tutorial untuk Produk Gambar.

<4h>Menulis Menarik Amazon Penerangan Produk

Ada seni untuk menulis keterangan produk yang menjual. Menulis jualan salinan dan mengetahui kata-kata yang akan menukar pelanggan yang berpotensi besar pasar hari ini.

di Sini adalah beberapa komponen untuk menulis sebuah produk menang penerangan:

Jika anda tidak semula jadi baik di menulis jualan salinan, maka itu tidak masalah. Ada yang khusus Amazon berkaitan penulisan perkhidmatan, seperti Pemasaran kata-Kata yang boleh membantu menulis anda senarai produk untuk anda.

Amazon Jenama Pendaftaran

Sekarang bahawa anda telah memasukkan produk ke Amazon katalog, langkah selanjutnya adalah untuk mendaftar jenama anda dengan Amazon Jenama Pendaftaran. Ini, pada dasarnya, menyatakan pemilikan produk anda untuk Amazon. Ia akan membantu menambah lapisan perlindungan kepada anda merek dan senarai produk, serta terbuka lebih penjual jenama ciri-ciri pemasaran untuk anda, seperti Meningkatkan Jenama Kandungan.

Anda akan perlu untuk memohon dan lengkap permohonan untuk dimasukkan ke dalam Jenama Pendaftaran.

Untuk menyelesaikan permohonan, kamu akan perlu untuk menyediakan Amazon akan berikut:

Setelah anda punya barang-barang ini di tempat, anda boleh masuk ke Amazon anda penjual pusat akaun dan memohon secara langsung dari sana. Umumnya, Amazon akan memberitahu anda tentang penerimaan anda ke Merek Pendaftaran dalam masa beberapa hari pendek.

Amazon Penyelidikan kata Kunci

Satu aspek penting anda produk yang ditemukan oleh pelanggan yang berpotensi adalah mengetahui apa yang mencari terma mereka memasuki di Amazon. Cari adalah jalan utama yang menggunakan pelanggan untuk mencari produk anda di Amazon. Setiap Amazon, pelanggan mencari dengan memasukkan kata-kata, yang dipadankan dengan maklumat (title, penerangan, dan lain-lain.) kau menyediakan untuk produk.

Mengetahui bagaimana untuk melakukan sesuai kata-kata penyelidikan akan pergi jauh dalam mendapat penglihatan anda produk di Amazon. Kata kunci ini akan digunakan untuk membuat tajuk anda dan penerangan produk, serta di belakang anda senarai produk.

Yang paling mudah dan cara tercepat untuk melakukan penyelidikan kata kunci adalah untuk menggunakan Amazon khusus pencarian alat itu sebagai kata Kunci.io atau MerchantWords.

Mendapat Pesanan Pertama Anda

Sekali anda adalah produk untuk dijual di Amazon, urutan berikutnya bisnis adalah untuk mendapatkan anda pertama dijual! Objektif utama mendapatkan beberapa perintah adalah untuk memberikan produk anda rangsangan dalam kedudukan produk untuk mulai mendapatkan organik penglihatan. Produk baru di laman web biasanya terkubur dalam pencarian jadi ia adalah penting untuk segera mendapatkan jualan dengan seberapa segera seperti yang anda produk pergi tinggal di laman web.

Jika anda pernah menjual produk anda di tempat lain dan memiliki pelanggan senarai yang tersedia untuk anda, kemudian anda akan ingin menggunakan ini untuk anda Amazon produk pelancaran. Email daftar pelanggan dengan khas diskaun Amazon kupon kod untuk produk anda akan membantu untuk menjana ini pertama beberapa jualan. Ini akan menjadi cepat meningkatkan untuk produk anda.

Jika anda tidak mempunyai senarai pelanggan yang ada untuk anda, kemudian berikut adalah beberapa pilihan untuk digunakan untuk mendapatkan pertama anda perintah.

<4h>Pelancaran Produk
<4h>Amazon Produk Promosi

Berjalan promosi untuk produk anda adalah cara terbaik untuk menarik pembeli untuk membeli. Dalam penjual anda pusat dashboard, Amazon telah pelbagai pilihan yang boleh anda pilih untuk menjalankan sebuah promosi.

salah Satu yang paling biasa digunakan promosi untuk menjalankan adalah “Uang” promosi. Ini adalah di mana anda boleh membuat yang istimewa diskaun kod untuk mengedarkan untuk calon pembeli, sama ada ia adalah untuk meningkatkan ranking pada produk anda melancarkan atau sebaliknya.

sehingga Oktober. 2016, Amazon tidak membenarkan penjual untuk isu yang sangat diskaun kupon kod-kod untuk pengguna dalam pertukaran untuk tidak berat sebelah kajian produk. Ia adalah penting untuk dicatat bahwa Amazon tidak lagi membolehkan ini amalan insentif yang sah. Sayangnya, terlalu banyak penjual yang digunakan ini berlatih untuk memanipulasi mereka produk kedudukan dengan mendapatkan hanya positif produk mereka.

<4h>Produk yang Sah

Sekarang jualan yang datang dalam, ia adalah masa untuk mencapai keluar untuk pelanggan dan minta maklum balas pada produk anda. Produk yang sah membantu mendidik pembeli potensial pada apakah mereka harus membeli produk anda. Ulasan ini penting untuk mendapatkan pelanggan baru dan juga untuk membantu lagi pangkat anda produk dalam pencarian.

proses Ini boleh automatik menggunakan perangkat perkhidmatan seperti maklum Balas Genius maklum Balas dan Lima.

Bermula Amazon Perniagaan adalah cara yang baik untuk menjual barang-barang dagang dan melancarkan sepenuhnya jenama baru sementara membiarkan Amazon melakukan semua pekerjaan berat untuk anda. Sebagai penjual Amazon, anda akan mempunyai keupayaan untuk plug ke yang sangat berjaya dagang ekosistem dan memanfaatkan pembeli besar rangkaian. Tambah Amazon FBA untuk anda penjual akaun untuk terus meminta untuk perniagaan dan membina perniagaan anda di dekat-autopilot. Gembira Menjual!

Translate »